Szervizünk

Gumiszerviz, TPMS szerviz

Gumiszerviz, TPMS szerviz

A gumiszerelést a kerék alapos tisztításával kezdjük, így a centrírozásnál nem kapunk hamis értéket és az abroncs sem károsodik, valamint így garantáljuk a pontos és tiszta munkavégzést. Kerékszerelésnél olyan gépeket használunk, amelyekkel minden típusú lemez és alu felnit tudunk szerelni anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznánk akár az abroncsban vagy a felniben. 12-21”Col között vállaljuk gumiabroncsok szerelését lemez és alufelnire egyaránt.

TPMS szerviz


Köztudott, hogy a tartósan alacsony légnyomás a gumiabroncs túlmelegedéséhez és kifáradásához vezethet. A gumiabroncs meghibásodása által okozott balesetek döntő többsége a túl alacsony keréknyomásra vezethető vissza. A TPMS széles körű elterjedése jelentősen csökkentheti ennek kockázatát és az alacsony légnyomás miatt bekövetkező, hirtelen defektek által előidézett közlekedési balesetek számát.


Tesztek igazolják, hogy az előírtnál alacsonyabb keréknyomás növeli az üzemanyag fogyasztást és kedvezőtlen hatással van a gumiabroncs futásteljesítményére is. A direkt TPMS rendszerrel a vezető a műszerfalon bármikor ellenőrizheti a kerekekben lévő nyomást, ezáltal egyszerűbbé válik az előírt értékek fenntartása. Ez átlagos esetben éves szinten akár több tízezer forint megtakarítást is eredményezhet, ami a gumiabroncs teljes élettartama alatt bőven kompenzálhatja a felmerülő pluszköltséget.


Az egyéni megtakarításon túl mindannyiunk számára előny, hogy a kevesebb elégetett üzemanyag egyben kevesebb CO2 kibocsátást is jelent. A kedvezőbb kopás miatt pedig nő az abroncsok élettartama és csökken a környezetbe jutó szennyeződés mértéke.


Nem beszélve arról, hogy a nem megfelelő keréknyomás miatt okozott balesetben a felelősség könnyen a tulajdonosra hárul, illetve az okozott kár akár hússzorosa is lehet egy teljes több évre szóló szelep szett árának!


Gumiszerviz, TPMS szerviz

A TPMS alapfelszereltséggé tételétől egyéni és közösségi szinten egyaránt pozitív hatások várhatók a közlekedésbiztonság, a gazdaságosság és a környezetterhelés területén.

Tekintse meg gumiszerviz, illetve TPMS szolgáltatásunkról készült képgalériánkat.

Bejelentkezés: +36 20/555-02-02 | +36 20/568-83-50